• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
Tarsus'ta 3 marketi soyan 2 zanlı  yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Edinilen bilgilere göre, Tarsus’un Öğretmenler Mahallesi'nde bulunan 3 ayrı markette meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Kısım ekiplerince devriye görevi sırasında marketlerin daraba kilitlerinin kırık, markette bulunan malzemelerin ise  çalınmış olduğu fark etti.

 

Hırsızlık olayı ile ilgili mahallede çalışma başlatan polis,  bir şahsın soluk soluğa kaldığını görerek , şahsı durdurup  yakaladı. Şahsın yapılan kimlik kontrolünde birçok suçtan kaydı bulunan D.T. (20) isimli şahıs olduğu tespit edildi. 

 

Şahsın üzerinde yapılan aramada 4 gram esrar maddesi elde edilirken, şahıs göz altına alındı.

 

Uygulamaya devam eden ekipler metruk bir binadan çıkan diğer bir şahsı daha  durdurdu. Şahsın yapılan kontrolünde bir çok suçtan kaydı bulunan C.Ç. (19) isimli şahıs olduğu tespit edildi.

 

Metruk binanın içerisinde toplam üç marketten çalındığı anlaşılan gıda maddeleri, alkol şişeleri ve çeşitli sigara paketlerine el konuldu.

 

D.T ve C.Ç.  yapılan sorgulamalarnda, marketlerde gerçekleştirdikleri hırsızlıkları itiraf ettiler.
Ekiplerce yakalanan ve adli makamların talimatı ile gözaltına alınan D.T ve C.Ç. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.(A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir