• DOLAR 32.37
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2325.438
  • ...
Mersin`de denizdeki araçtan iki ceset çıkarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Mersin`de sürücüsü tarafından denize sürüldüğü öne sürülen araçtan bir kadın ile erkeğin cesedi çıkarıldı. Şahısların birbirlerine eşarp ile bağlı olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz İlçesi Atatürk Parkı`ndaki banklarda oturan vatandaşlar, sağ koltuktaki bir kadın tarafından tabanca ile havaya ateş edildikten sonra bir erkeğin otomobili hızla denize sürdüğünü gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin gözleri önünde, araç yaklaşık 20 metre açıkta sulara gömüldü. Bunun üzerine olay yerine sahil güvenlik ve deniz polisleri geldi.

Aracın yerinin belirlenmesinin üzerine dalgıçlar denize daldı. Dalgıçlar erkeğin sağ bileğinin kadının sol bileğine eşarpla bağlı olduğunu tespit etti. Kollarındaki eşarp makasla kesilerek ayrılan cesetler daha sonra botlarla denizden çıkarıldı ve ambulansla otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi`ne kaldırıldı.

34 SC 008 plakalı aracın, ailesi tarafından 2 gün önce Sakarya`da kayıp olarak bildirilen Y.T. isimli şahsa ait olduğu tespit edildi. Erkek cesedin Y.T. olup olmadığı henüz bilinmiyor. Çiftin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Polis, parkta kuru sıkı tabancaya ait boş kovanlar buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir