• DOLAR 32.603
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2503.163
  • ...
HÜDA PAR`dan Hilvan`lılara Seminer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Mart seçimine az bir süre kala parti çalışmalarına hız veren  Şanlıurfa HÜDA PAR İl Başkanlığı, düzenlediği  seminerle,  partinin yapacağı çalışmalar hakkında  Hilvan halkını  bilgilendirdi.
 
Programa Şanlıurfa  HÜDA PAR  İl Başkanı Lokman Yalçın ve İl Teşkilatından oluşan bir heyetle  katıldı.
 
İlçe teşkilat binasında düzenlenen  programda  konuşan  Yalçın, ahlaki yozlaşma ve mevcut  muhalefet açığı gibi bir çok konuya değindi.
 
Muhalefet açığının olduğu  yerde  demokrasinin sağlıklı işleyemeyeceğini  belirten Yalçın, “Diktatörlüğün olduğunu görüyoruz. Bizim siyasi anlayışımız şu anda halkımız tarafından takdirle karşılanıyor. Çünkü Allah`ın istediği bir yolu yaşıyoruz.Ancak  siyasete baktığımızda çirkefliği görüyoruz. Biz bu çirkefliğe engel olmak için yola çıktık.” dedi.
 
Türkiye de yaşanan intihar olaylarına da değinen Yalçın, ahlaki yozlaşmanın had safhada olduğunu, bunların başta gençlerin İslami terbiyeyle yetişmediğinden ve maddi sıkıntılardan dolayı yaşanmakta olduğunu dile getirdi.
 
Kimi Belediyelerin  de ahlaki yozlaşmada rol aldığını belirten Yalçın, Sodes çalışmaları kapsamında bazı yerlerde yaşları 12’yi bulan erkek ve kız çocuklarını,  yaptıkları havuzlarda karışık bir şekilde  yüzdürdükleri, bu ve benzeri faaliyetlerin ahlaki yozlaşmaya zemin hazırladığına dikkat çekti.
 
Yalçın, konuşmasının sonunda, “Bütün dünya Müslümanlarının kardeş olduğunu belirterek, “Zulüm altından kurtulmamız için, el ele kol kola verip İslam’a sarılmamız gerekir.Bunun için herkesi HÜDA PAR’a davet ediyoruz. vurguladı. (Mehmet Can Yardımcı-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir