• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2299.224
  • ...
7 İlin Emniyet Müdürlüklerinde değişiklik yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK- 7 ilin Emniyet Müdürlüklerinde bazı görev değişiklikleri yapıldı.

Sakarya'da üç yıldır Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Ziya Aygün, Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürlüğüne atandı. KOM Şube Müdürlüğüne ise Koordinasyon ve Harekat Şube Müdürü Osman Elbir getirildi.

 

Çanakkale Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yaşar Kaplan, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirilken, Yaşar'dan boşalan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ise Muhabere Elektronik Şube Müdürü Murat Sarı atandı.

 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne Şener Derin getirildi. İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, KOM Şube Müdürlüğünü yürüten Erol Keskinkılıç görevinden alınarak, İnşaat ve Emlak Şube Müdürlüğüne atandı. Keskinkılıç'ın yerine ise Emniyet Komuta Kontrol Merkezi (EKMM) Şube Müdürü Şener Derin getirildi.

 

Batman İl Emniyet Müdürlüğünde Asayiş Şube Müdürünün görev yeri değiştirildi. İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Adıbelli görevinden alınarak Yabancılar Şubesi Müdürlüğüne atandı. Yabancılar Şubesi Müdürü Tuncay Şimşek ise Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

 

Samsun İl Emniyet Müdürlüğünde de bazı görev değişiklikleri yapıldı.  İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak, Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlüğüne, Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Muhabere ve Elektronik Şube Müdürü Ramazan Ünal ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ise, asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Reşat'ın sorumluluğuna bağlandı.

 

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğünde  yapılan görev değişikliğinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erdoğan Boyraz Bilgi İşlem Müdürlüğüne, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bahadır Özdemir de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

 

Elazığİl Emniyet Müdürlüğünde de görev değişikliği yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, Ruhsat Şube Müdürlüğüne getirilirken, Akyel'in yerine ise Ruhsat Şube Müdürü Hasan Dedebaş atandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir