• DOLAR 32.453
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2323.25
  • ...
İstanbul`da silahlar konuştu: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa`da iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kasımpaşa`da çıkan çatışmada hayatını kaybeden şahsın, deneyimli gazeteci Ahmet Akpak`ın oğlu Alpek Akpak olduğu anlaşıldı.

Kasımpaşa`da çıkan çatışmada hayatını kaybeden şahsın Alper Akpak olduğu belirlendi. Alpek Akpak`ın bir süre önce ölen deneyimli polis muhabiri Ahmet Akpak`ın oğlu olduğu belirtildi. Deneyimli gazeteci Ahmet Akpak da bir süre önce şeker hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetmişti.
 
Edinilen bilgilere göre olay Kasımpaşa Bahriye Caddesi Tahta Kadı Sokak`ta saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Silah seslerini duyarak dışarı çıkan vatandaşlar 3 kişinin yerde yattığını gördü. Olay yerine vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.
 
Yaralılara müdahale eden sağlık ekipleri, isminin Alper olduğu öğrenilen bir şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Hayatını kaybeden şahsın yanındaki silah da polis tarafından incelemeye alındı. Diğer iki yaralı ise ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
 
Görgü tanıkları, "Çok sayıda silah sesi duyduk. Geldiğimizde bir kişi burada hayatını kaybetmişti" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çatışmaya karıştığı tahmin edilen diğer kişileri arıyor.
Kaynak: Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir