• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyarbakır belediyeleri mağdur etmeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Diyarbakır’ın başta caddeleri olmak üzere birçok yerde oluşan çukurların kapatılmaması başta sürücüler olmak üzere bölge halkını mağdur etmeye devam ediyor.

 

Diyarbakırlılar merkez Bağlar ilçesindeki Sento Caddesi 10 Nisan Polis Karakolu karşısında, arabaların süratli bir şekilde geçtiği bir caddede oluşan çukur kazalara davetiye çıkardıklarını belirti.

 

Sürücülerin ise, kimi araç sürücülerinin çukuru fark ettiklerinden dolayı yavaşladıklarını kimilerinin de farkına varmadan çukura girmeleri üzerine araçlarının tampon kısmının yere değdiğinden dolayı mağdur edildiklerini ifade ettiler.

 

Diğer yandan cadde kenarlarında oluşan çukurların içinde su birikintisi oluştuğundan dolayı yayalar mağdur oluyor. Araçlar geçerken içinde su birikintisi olan çukurların üzerinden hızla geçmesiyle çukurda biriken su, kaldırımdaki yayaların üzerine sıçradığı görüldü.

 

Diyarbakır’ın birçok mahallesinde de durumun bunlardan ibaret olduğunu söyleyen bölge halkı, Belediyelerin vurdumduymazlığından dolayı Diyarbakırlıların çok mağdur edildiğini ileri sürdüler.

 

Çukurların kapatılmamasına anlam veremediklerini söyleyen Diyarbakırlılar, yetkililerin bu konuya bir çözüm bulmaları gerektiğini söyleyerek görevlerini yapmaya çağırdı. (Ömer Yasin Ergin/Ali Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir