• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Basel`de, kazanan kardeşlik oldu- FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BASEL-  İsviçre’nin Basel kentinde, Basel Said-i Nursi Vakfı Gençlik Kolları’nın organize ettiği 3. Geleneksel Kardeşlik Futbol Turnuvası, adına yaraşır şekilde kardeşlik havası içerisinde gerçekleşti. Turnuvada rakip takımların birbirlerine karşı dostane görüntüler sergilemeleri tribünlerdeki seyircilerden alkış aldı.
 
İsviçre, Almanya, Fransa ve Belçika’dan futbol takımlarının katılım gösterdiği turnuva 2 gün sürdü. Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşen turnuvaya 32 takımın katılım gösterdiği belirtildi. Birinciliğini Kapa De Verda takımının hak ettiği turnuvada ikinciliği, Rheinfelden Gençlik kazanırken üçüncülüğü ise, Best Moments elde etti. Turnuvada gösterdiği örnek centilmenlikle Fair Play ödülüne Rinor İslam futbol takımı layık görüldü.
 
Spor, amaç halinden çıkarıp dostluk ve kardeşliğe araç kılınmalı
Dereceye giren takımlar için düzenlenen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Basel Said-i Nursi Gençlik Kolları yetkililerinden Yusuf Taşbunar, sporu bir amaç halinden çıkarıp kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberliği pekiştirmek için bir araç haline getirmek niyetiyle turnuvayı organize ettiklerini belirtti.
 
Taşbunar daha sonra, “Kavga, küfür ve gürültüden uzak, tamamen kardeşlik, dayanışma ve birlik beraberlik ruhu içerisinde turnuvanın neticelenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.” Diye kaydetti.  (Hamza Korkut-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir