• DOLAR 32.399
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.275
  • ...
`Saldırılar çalışmalarımızı engelleyemez`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bitlis İl Teşkilatı sekreteri Nihat Dalga, HÜDA PAR Van Muradiye İlçe Teşkilat binasına ve Şırnak’ın Cizre ilçesinde HÜDA PAR gönüllüsünün evine yapılan saldırıları yaptığı basın açıklamasıyla kınadı.
 
Dalga, “Kurulduğumuz günden bu yana malum çevreler tarafından, halkımızın partiye olan teveccühünü kırmak için sürekli saldırılar yapılmaktadır. Kurulduğumuz günden bu yana parti binamıza ve gönüllülerimize yönelik yüzden fazla saldırılar gerçekleştirilmiştir. Seçimlerin yaklaşması ve halkın teveccühünün artmasıyla birlikte bunu hazmedemeyen çevreler saldırılarını da artırmıştır. Çalışmalarımızı engellemeye çalışanlar şunu iyi bilmelidirler ki, yapılan ve yapılacak olan saldırılar bizleri ne davamızdan ne de çalışmamızdan alıkoyamayacaktır. Bu saldırılar bizim çalışma azmimizi daha da artıracaktır.” dedi.
 
Kandan ve kaostan beslenenlerin emellerine ulaşamayacaklarına vurgu yapan Dalga, “Girildiğimiz bu çözüm sürecinde ortamları germek, halkı kaos ve şiddet ortamına çekmeye çalışan ve şiddetten beslenen bu yapılar bilsinler ki, halkımız yapılanları görüyor ve bunun hesabını sandıkta kendilerinden soracaktır. Bu güne kadar yaptıkları şiddetle bir yere varamadıkları gibi, bundan sonrada başarılı olamayacaklardır. Artık halkımız bu şiddet ve kaos ortamından bıkmıştır. Halk, huzur, barış, kardeşlik, birlik ve beraberliği arzuluyor. Bu barışı ve kardeşliği ilke edinen HÜDA PAR’a teveccüh göstermeye devam edecektir. Bugüne kadar yapılan saldırıların tek bir failini bulmaya dahi çalışmayan devletin halk nazarında itibarı ve güveni kalmamıştır. Saldırıyı gerçekleştirenleri lanetle kınıyoruz. Halkımızın huzurlu bir şekilde yaşamasına müsaade etmeyen bu zihniyeti önce Allah’a sonrada halkımıza şikâyet ediyoruz.” şeklinde konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir