• DOLAR 32.502
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2429.585
  • ...
Pazar tezgahından Oda başkanlığına aday
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Konya Pazarcılar Odasında seçim gününe kısa bir zaman kala, adaylar çalışmalarını sıklaştırdı. Dumlupınar Semt Pazarında ekibi ile birlikte başkan adaylığını açıklayan Hasan Ayvacı, pazarcı esnafını semt pazarlarındaki tezgahları başında ziyaret ederek, göreve geldikleri takdirde yapacakları hizmetleri ve projeleri anlatarak, pazarcı esnafından hizmet için yetki istedi.

 

Konya Pazarcılar Odası Başkan Adayı Hasan Ayvacı, “19 Ocak  tarihinde Esnaf Sanatkarlar Birliği altında yer alan Cemo Toplantı salonunda yapılacak olan Konya Pazarcılar Odası Olağan Genel Kurulu için adaylığımızı açıklarken, çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Seçim çalışmalarında pazarcı esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Projelerimi ve verdiğimiz sözlerin arkasında olduğumuzu söylüyoruz. Onun için verdiğimiz sözleri ve esnafımıza sunacağımız hizmetler için onlardan seçimlerde yetki istiyoruz. Seçildiğimiz takdirde tüm esnafımızı kucaklayacağız. Ve haklarını korumak için çalışmalarımıza  start vereceğiz. “dedi.

 

Başkan adayı Hasan Ayvacı ve ekibi, seçim gününe kadar Konya’da bulunan tüm semt pazarlardaki esnafları tek tek ziyaret etmeyi hedeflediğini  belirtti. (İlyas Yavuz – İLKHA)           

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir