• DOLAR 32.595
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2509.406
  • ...
Bademli  yolu açılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı büyük ölçüde tamamlanan Bademli´de yerleşkeyi Mudanya Caddesi´ne bağlayan eski köy yolunu da cadde olacak şekilde genişleterek hizmete sokmaya hazırlanıyor.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Bademli Yolu´nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, cadde kimliğine bürünecek yola yeni yılın ilk haftasında asfalt dökmeyi planladıklarını söyledi.

Bursa´nın en gelişmiş bölgesi olarak tanınan fakat alt yapı itibariyle en zayıf bölgesi olan Bademli´de alt yapı çalışmalarında sona yaklaştıklarını ifade eden Başkan Altepe, yol düzenleme çalışmalarını da süratle sürdürdüklerini belirtti.

Bademli Köyü´nü Mudanya Caddesi´ne bağlayacak eski köy yolundaki tretuvar çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Altepe, "Genişletebileceğimiz kadar yolu genişletip, tretuvarla birlikte yol en az 8 metre-3 şerit olacak şekilde düzenleme yapmak istiyoruz."dedi.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir