• DOLAR 32.373
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2322.24
  • ...
Sabiha Gökçen`e sis engeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 İstanbul`da gece saatlerinde etkisini arttıran yoğun sis nedeniyle iç ve dış hatlarda bir çok sefer iptal edildi. Bazı uçaklarda Sabiha Gökçen Havalimanı`na iniş yapamadıkları için başka havalimanlarına yönlendirildi.
 
Görüş mesafesinin 100 metreye kadar düşmesine neden olan sis nedeniyle dış hat seferi yapan ve Sabiha Gökçen Havalimanı`na inmesi planlanan Pegasus Havayolları`nın Basel ve Air Arabia Havayolları`nın Kazablanka seferini yapan uçakları Atatürk Havalimanı`na, Pegasus Havayolları`nın Kopenhag-İstanbul seferini yapan bir uçak İzmir Adnan Menderes Havalimanı`na, Air Arabia Havayolları`nın Sharjah- İstanbul seferi yapan yolcu uçağı ise Antalya Havalimanı`na yönlendirildi.
 
Olumsuz hava koşulları iç hatlar seferlerinde de aksamalara neden oldu. İç hat seferi yapan Anadolujet Havayolları`nın Mardin-İstanbul, Türk Hava Yollarının Antalya-İstanbul seferlerini yapan uçakları Atatürk Havalimanı`na, Pegasus Havayolları`nın Gaziantep-İstanbul ve Erzincan-İstanbul seferleri Antalya Havalimanı`na yönlendirildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir