• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
`Bu ülkede çifte standart uygulanıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK- Silopi İlçe Başkanı Musa Atılla, dün akşam kimliği belirsiz kişiler tarafından, HÜDA PAR üyesi Abdullah K`nin evine düzenlenen saldırıyı yaptığı yazılı basın açıkmsıyla kınadı.

Silopi HÜDA PAR ilçe Başkanı a Atılla yaptığı açıklamada, "Gerçekten de şunu anladık ki hizmet ehli insanların yaptıkları verimli çalışmalar her zaman ve her yerde hâkimiyet endişesini taşıyan karanlık yapılanmaların ve seviyesiz çetelerin hedefidirler. Kim ne yaparsa yapsın bizler bu yörenin insanlarıyız ve hiçbir Şekilde halkımıza yaptığımız hizmette Haktan şaşmayacağız." dedi.

"Demokraside Çifte Standart mı uygulanıyor?"
Atılla açıklamasının devamında, "En son olarak geçtiğimiz günlerde, Başta Van`ın Muradiye ilçesi olmak üzere; HUDA PAR üyelerine, evlerine ve teşkilat binalarına yapılmış olan hiçbir failin yakalanmaması, kamu kurumlarınca hiçbir açıklanma getirilmemesi bizce manidardır.

Geçtiğimiz günlerde Silopi Hükümet Binasına yapılan saldırının failleri izlenilen Mobese görüntülerince tespit edilip ve kısa bir süre içerisinde yakalandı. Ama Biz HÜDA PAR`a yapılan saldırılarda herhangi bir kimsenin yakalanması söz konusu bile olmuyor. Yoksa Demokratik ülkede çifte standart mı uygulanıyor?" diye sordu.

(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir