• DOLAR 32.6
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2496.77
  • ...
`Saldırılar halkın teveccühünün neticesidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın iki gün önce Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muradiye İlçe Teşkilatına karanlık odaklar tarafından yapılan taşlı saldırıyı kınadı.

Tarihte yeryüzünde fesat çıkaranların eninde sonunda hüsrana uğradıklarının altını çizen HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Yalçın, "Bugün de fesat çıkaranlar hüsrana uğrayacaklardır. Bu saldırılar mü`minlerin imanlarını ve mukavemetlerini kuşkusuz daha da güçlendirecektir." Dedi.

Yapılan saldırıları halkın HÜDA PAR`a gösterdiği teveccühün neticesi olduğunu ifade eden Yalçın " BDP/PKK`lilerin hırçınlaşarak etrafa saldırıp yeryüzünde fesat çıkarmaları onların düştükleri acziyetin bir göstergesidir. Derin güçlerden de destek alarak bize saldırmaları Müslüman halkımızın gözünden kaçmamaktadır" ifadelerine yer verdi.

Yetkililere de seslenen Yalçın " Bu mücrimlerin mü`minlere yaptıkları saldırılara göz yumarak ses çıkarmamanız sizi onların yaptıklarına ortak yapmaktadır. İddia ettiğiniz gibi eğer gerçek bir huzur ve güven ortamı oluşturmak istiyorsanız bu mücrimlerin yaptığı saldırıların faillerini biran önce ortaya çıkarmanız gerekmez mi?" diye sordu .(Sedat KUŞULAY-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir