• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
Gülerce: Gülen Grubuna Operasyon Yapılacak!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zaman Gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce, önümüzdeki günlerde Gülen Grubuna yönelik büyük operasyonlar yapılacağını savunarak, "Daha önce yaşanmamış bir operasyonu yaşayacağız. Pazartesi de başlayabilir, Uzakdoğu ziyareti sonrası da" dedi.

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Beyaz TV`de Gülen Grubu ile hükümet arasındaki ilişkiyi değerlendirdi, ilginç yorumlar yaptı. İşte Gülerce`nin konuşmasından önemli satır başları:

Çok büyük bir fırtına geliyor diyorum, bunu bazı siteler tehdit ediyor diye veriyor.

Fırtına geliyor dediğiniz zaman tehdit değil tedbirinizi alın demektir. Benim alacağım tedbir duruşumu bozmamaktır.

Ben sıkı duralım diyorum. Bu olay ne Selçuklu da yaşandı ne Osmanlı da. Böyle yangın sünniler arasında hiç yaşanmadı. Tedbir hükümete yönelik tabi. 700-1000 polisin yeri değişti. Herkesin burada dikkat çekeceği şey hukuk. Yanlış yapanlar hukuk çevresinde değerlendirilsin.

DEMEDİYSE O SAVCI ÇIKIP AÇIKLASIN

Gelsin `sizi efendileriniz kurtarsın` demediyse o savcı çıksın açıklasın. Sayın Başbakan`ı bu şekilde tahrik eden varsa ortaya çıksın.

`Paralel yapı`ya bir operasyon geliyor. Başbakan`ın dünkü toplantısı da bunun bir göstergesidir. Başbakan, toplantıya kendisini eleştirmeyen isimleri çağırdı. Bu şunu gösteriyor, Başbakan bir karar vermiş kendisine destek veren gazetecilere bu fikrini açıkladı.

Daha önce yaşanmamış bir operasyonu yaşayacağız. Pazartesi de başlayabilir, Uzakdoğu ziyareti sonrası da. Ama böyle bir operasyonu daha önce Türkiye görmedi. Bu toplantıdan çıkan ana fikir Başbakan`ın operasyon konusunda kararlı olması.

Netice ne olursa olsun büyük sıkıntılar yaşayacağız. Daha önce Hizmet hareketine böyle bir bakış açısı olmamıştır. Bu olaydan yara almadan kimse çıkamaz. Bu kasırganın şu anda sadece ben değil Sayın Baykal da farkında.

HİZMET HAREKETİ DE YANLIŞLAR YAPTI

Sayın Cumhurbaşkanı televizyona çıkmıyordu.Neden çıktı. Neden Gül, Fehmi Koru`yu ABD`ye Gülen`in yanına gönderdi.

Hizmet Hareketi de yanlışlar yaptı. Özeleştiri yapılmalı.

SEÇİMLERDE...

Bu arada Sayın Gülen o iddialara da cevap vermiş. Ben oyumu Yalova`da AK Parti adayına vereceğim dedim. `Muhalefetle işbirliği yapacaklar, İstanbul`da Sarıgül`ü destekleyecekler`. Sayın Cumhurbaşkanı yazılan, Sayın Başbakan`a da okunması arzu edilen mektupta da var. Kendisinin ve sevenlerinin dün neredeyse, şu yaklaşan seçim sürecinde de aynı yerde durduğunun bilinmesini istiyor.

Gülerce, `Cemaat, Mustafa Sarıgül`e destek verecek diyorlar. Herkes bulunduğu mahalde istediği yere oy verir. Benim oy kullanacağım yer Yalova, AK Parti adayına oy vereceğim. Mektupda da belirtildiği gibi seçimlerde yine aynı yerde duracağız` dedi.

Devlet içerisinde bir grubun paralel yapı adı altında, belgeleri varsa bunu ortaya koyarsın. Ama benim aklım bunu almıyor.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir