• DOLAR 32.368
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Güvenlikçiler işten çıkarıldı iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 4 yıldan bu yana çalışan güvenlik görevlileri Bahattin Erkal, Aytekin Maviş, Faruk Mirzeoğlu, İmran Bozkurt ve M.Akif Can haberleri olmadan yapılan kurayla işlerine son verildiğini öne sürdü. İhaleyi alan bir özel güvenlik firmasının sözleşme gereği 5 kişiyi azaltmak zorunda kaldığı ve kurayla çıkardığı belirtildi.

 

Kış ortasında işsiz kaldılar
Kış ortasında işsiz kaldıklarını ve ne yapacaklarını şaşırdıklarını ifade eden güvenlikçiler, kura çekilirken orada olmadıkları için adil bir kura çekimi yapıldığına inanmadıklarını söyledi.

 

Zamansız bir şekilde mağdur edildiklerini ifade eden güvenlikçiler, "İşten çıkarılacağımız bizlere daha önce bildirilmiş olsaydı, başımızın çaresine bakardık. Ailemize ve çocuklarımıza şimdi nasıl bakacağız. Tekrar işimizin başına dönmek istiyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aydın Ekinci, Valimiz Yılmaz Arslan'dan sesimizi duymasını ve tekrar işe alınmamızın sağlanmasını istiyoruz." diye konuştular.

 

29 temizlik personeli işsiz kalabilir
Öte yandan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan 29 temizlik personelinin de belirsizliğini koruduğu belirtildi. İl Müdürü Aydın Ekinci'nin mevcut personelin mağdur edilmemesi için mütaahit firmayı ikna etmeye çalıştığı ancak temizlik ihalesini alan firmanın kendi kadrosunu almak istediği ve bu konuda ısrarcı olduğu ileri sürüldü. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir