• DOLAR 32.381
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.131
  • ...
Öğrenci tasarruf timleri görev başında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- Okul içinde elektrik ile su israfını önlemek ve çocuklara tasarruf bilinci kazandırmak amacıyla, Merve-Mehmet Özdemir İlkokulu 2. Sınıfları öğrencilerinden oluşturulan elektrik ve su tasarruf timleri görev başı yaptı.

 

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Merve-Mehmet Özdemir İlkokulunda öğrencilerden oluşturulan timlerin görevi, okul içinde boşa yanan elektrik ve akan suları kapatmak.

 

Görevlerine başlayan timler, okulu teneffüslerde dolaşarak gereksiz yere yanan lambaları ve gereksiz yere akan suları kapatıyor. Görevlerinin ciddiyetinin farkında olan timlerin, gösterdikleri sorumluluk bilinci takdir topladı.

 

Etkinlik hakkında konuşan Müdür Yardımcısı Lütfi Yılmaz, "Çevreye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla farklı ve heyecanlı etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. Bu etkinlikte de elektrik ve su timleri oluşturduk. Göreve başlayan timler görevlerini başarıyla yapıyorlar. Öğrencilerimize ve bu tür eğlenceli etkinlikler hazırlayan 2. Sınıf zümresine teşekkür ediyorum." dedi. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir