• DOLAR 32.598
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2509.459
  • ...
HÜDA-PAR Mardin Belediye Başkan Adaylarından esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Kızıltepe(Qoser) ilçe teşkilatı, Kızıltepe merkezde 300 esnafı ziyaret ederek, Belediye Başkan adaylığına seçilen, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Molla Mahmut Kılınç ve Kızıltepe Belediye Başkan adayı Şerif Budak`ı esnaflara tanıttı.

Yaptıkları ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan, Kızıltepe İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Aydın, "Hür Dava Partisi olarak, Mardin Büyükşehir ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarımız açıklandıktan sonra, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Mahmut Kılınç ve Kızıltepe Belediye Başkan adayımız sayın Şerif Budak`la beraber Kızıltepe ilçe merkezinde 300`den fazla esnafımızı ziyaret ettik. Tanıtım amacıyla yaptığımız ziyarette, sıcak bir ilgiyle karşılandık. Esnafımızla sıcak bir ortamda ayak üstü sohbetler yaptık." Dedi.

Kızıltepe halkının HÜDA PAR Belediye Başkan Adaylarını tanıdığını sözlerine ekleyen Aydın, " esnafımız hem partiyi hem de adayları takip ediyor. Buda sıcak bir ilgiye neden oldu. İnşallah ileriki zamanlarda Kızıltepe şehir merkezinde bulunan tüm esnafımızı ziyaret edeceğiz. Bu yaptığımız ziyaretlerin bir başka amacı da, halkımızla birebir tanışıp sıkıntı, sorunları varsa veya bizlere yapılacak tavsiye ve önerilerini birebir teşkilatımızı ziyaret ederek bize aktarabilirler. İnşallah seçimden sonrada kazansak ya da kazanmasak biz yine de esnafımızı ziyaret edip sıkıntı veya sorunlarını dinleyip kendileriyle haşir neşir olacağız." Diye belirtti.

Aydın son olarak, yaptıkları esnaf ziyaretlerinde kendilerine gösterilen büyük teveccühten dolayı Kızıltepe esnafına teşekkür etti. (Mehmet Aslan-Masum Erden-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir