• DOLAR 32.527
  • EURO 34.85
  • ALTIN 2487.781
  • ...
Şanlıurfa'da Mekke'nin Fethi programı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şanlıurfa Şubesi, Mekke'nin Fethi nedeniyle bir alış-veriş merkezinde program düzenledi.

Program saat:20.00'de Mehmet Kılıç Hoca'nın Kur'an- Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra semazen gösterisi yapıldı, ilahiler ve şiirler seslendirildi.

Düzenlenen programa davet edilen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Celalettin Güvenç ve Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'in çekiliş yapmak için sahneye davet edildi.

Güvenç kısa bir konuşma yaptığı sırada eski Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Fuat Keşküş ayağa kalkarak Güvenç'in sahneye çıkarılmasına tepki gösterdi. Keşküş tepkiden sonra salonu terk etti.

Sık sık tekbirlerin getirdiği programda konuşan Doç. Dr. Mehmet Akbaş, Rabiatül Adviyye meydanında şehit edilen Esma'nın anısına tüm annelerin kız çocuklarına Esma, İsrail askerlerinin Mavi Marmara baskınında şehit edilen Ali Haydar isminin erkek çocuklarına verilmesini istedi.

Programa katılanlar arasında çekiliş yapıldı. Çekilişte 8 kişi, ücretsiz umreye gitme hakkı kazandı. (Sedat Kuşulay/Emin Polat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir