• DOLAR 32.564
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.092
  • ...

BİNGÖL - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şubesinin, 26 Şubat - 04 Mart 2014 tarihleri arasında Amerika'nın New York şehrine iş gezisi düzenleyeceği bildirildi.

 

Yapılacak yurtdışı iş gezisi programı ile ilgili açıklamada bulunan TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, yurtdışında yeni ticaret ve yatırım imkânlarını yerinde görmek ve ikili iş görüşmelerinde bulunmak üzere Amerika'nın New York şehrine iş gezisi düzenleyeceklerini söyledi.

 

Özellikle kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren JA New York Takı ve Mücevherat fuarına da katılacaklarını ifade eden Alimoğlu, "JA New York mücevherat fuarı, tüm dünyadaki profesyonelleri başkent New York'ta bir araya getiren yegâne uluslararası mücevherat etkinliğidir. Bu iş gezisiyle birlikte üyelerimiz iş dünyalarına farklı zenginlikler katacaktır. Özellikle yurtdışı iş gezileri yatırım odaklı yeni düşüncelerin ve yeni iş fikirlerinin oluşmasını da sağlar. Bu nedenle bu geziye tüm işadamlarımızı davet ediyoruz.."dedi.

 

Alimoğlu, Amerika New York iş gezisinin yüzde 60 KOSBEB destekli olduğunu ve tüm işadamlarının katılabileceğini söyledi. (Nihat Kanat - İLKHA)