• DOLAR 32.426
  • EURO 35.857
  • ALTIN 2325.988
  • ...
Tarsus'ta hırsızlık zanlısı 6 kişiden 4'ü tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Edinilen bilgilere göre, Öğretmenler Mahallesinden bisiklet hırsızlığı, Tarsus Belediyesine ait büfede, Kızılmurat Mahallesindeki bir restoranda, baraj mesire alanında bulunan büfede, Reşadiye Mahallesinde iki markette meydana gelen hırsızlık ve Yeşilyurt Mahallesi Yavuz Donat Bulvarı'nda TCDD'ye ait sinyalizasyon kablolarının kesilmesi olaylarıyla ilgili gelen ihbarlarla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı.

 

Hırsızlık bürosu ekiplerinin, çevre işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda, 5 hırsızlık olayını, A.Ö. (23), Ö.Ç. (20), Y.T.K. (15)' nin gerçekleştirdiği, baraj mesire alanında bulunan marketteki hırsızlığı A.D. (21) nin yaptığı, TCDD'ye ait sinyalizasyon kablolarını da Y.K. (22) ve M.E. (22) nin çaldığı tespit edildi.

 

Olaylar ile ilgili 6 şahıs Polis ekiplerin yoğun çalışması neticesinde yakalandı. Çalıntı olan toplam 741 TL değerindeki 200 paket değişik markalarda sigara, 5 adet yarım kiloluk çay paketleri, bir adet bisiklet TCDD'ye ait yaklaşık 200 metreye yakın kablo, sahiplerine teslim edildi.

 

Gözaltına alınan ve birçok hırsızlık suçundan kaydı bulunan 6 kişiden 4'ü tutuklanırken 2 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir