• DOLAR 32.517
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2433.248
  • ...
İŞKUR'dan girişimcilik kursu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-Mersin Çalışma ve İş Kurumu, kuruma kayıtlı kişilere yönelik olarak kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursu düzenliyor.

 

Eğitimi başarıyla bitiren katılımcılara Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi verileceği, ayrıca KOSGEB 'Yeni Girişimci Desteği'ne başvuruda bulunmaları da sağlanacağı belirtildi.

 

25 kişiye yönelik olarak 8 ay sürmesi planlanan girişimcilik kursuna, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, TEKNOPARK ve Toros Üniversitesi destek veriyor.

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, girişimcilik kursu hakkında yaptığı açıklamada, "Türkiye'de işsizliğin çözümü yolunda iş arayanların mesleki yeterliliğinin geliştirilmesine önem veriyoruz. Girişimci ruhlu vatandaşlarımızın doğru eğitim ve doğru kaynaklarla kendi işini kurmalarının, işsizlikle mücadele konusunda önemli bir adımı oluşturuyor. Müdürlüğümüzün Eğitim planları çerçevesinde başlatılan bu eğitimin Mersin'e hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir