• DOLAR 32.583
  • EURO 34.715
  • ALTIN 2491.92
  • ...
Sason Halkından HÜDA PAR Adayına Tam Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanlığı, HÜDA PAR Sason İlçe Belediye Başkan Adayı Fikret Avcı`yı yaptığı yemekli programla akrabalarına ve Sason halkına tanıttı. Tanıtım programına katılan Şero Aşireti, kanaat önderleri ve Sason halkı Avcı`yı sahiplenerek seçimlerde destek vereceklerini belirttiler.
 
Programa HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, HÜDA PAR İstişare Kurulu Üyesi Beşir Şimşek, HÜDA PAR Batman il yönetiminden oluşan bir heyet, HÜDA PAR Sason İlçe Belediye Başkan Adayı Fikret Avcı, HÜDA PAR Sason İlçe Başkanı Ergin Çelik, Sason`un Şero Aşireti, kanaat önderleri ve Sason halkı katıldı.
 
HÜDA PAR yetkililerini katılımcılara Kürtçe olarak tanıtan bölge alimlerinden Molla Abdulbari Çelik, toplanmalarındaki amaçlarının HÜDA PAR Sason İlçe Belediye Başkan Adayı Fikret Avcı`yı kendilerine tanıtmak olduğunu söyledi.
 
Birbirimizin elini tutalım ve bu mazlum halka en güzel hizmeti getirelim
HÜDA PAR adayı Fikret Avcı`nın kesinlikle yetim malı yiyeceğine inanmadıklarını ifade eden Çelik, "Çünkü Allah`tan korkan bir insandır. Kesinlikle fakir ve fukaranın malını yemez. Bizler belediyelere yetim malı gibi bakıyoruz. Çünkü bu mal halkın malıdır. Hizmet tüm halka yapılması gerekir. Oy veren vermeyen herkese aynı hizmeti yapmak gerekir. İnsanlar arasında bir ayrım yapılmaması lazım. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Birbirimizin elini tutalım ve bu mazlum halka en güzel hizmeti getirelim." dedi.
 
Halkımızı ifsattan kurtarmak istiyoruz
Dertlerinin koltuk kazanma derdi olmadığını vurgulayan HÜDA PAR İstişare Kurulu Üyesi Beşir Şimşek, "Allah hepimizin şahidi olsun ki, HÜDA PAR olarak sadece ve sadece Yüce Allah`a vermiş olduğumuz kulluk sözümüzü yerine getirmek, Allah`a layık bir kul olabilmek, birbirimize iyiliği emredip kötülüğü en güzel şekilde önlemek, Allah`ın Müslüman kullarına layık olduğu bir hayatı ve idare şeklini göstermek için bu yola koyulduk. Bizim derdimiz sadece koltuk sahibi olup biraz daha para kazanmak derdi değildir. Parti kurmadan önce de çok hizmetimiz oldu ve bugün de o hizmetlerimiz devam ediyor. Bu hizmetlerin yanında yine parti ayağıyla da halkımıza layık olan hizmeti götürmek istiyoruz. Halkımızı ifsattan kurtarmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Halkın selameti için bu yola girdik
Halkın Müslüman bir halk olduğunu ve layık olduğu şekliyle yönetilmeyi hakettiğini söyleyen Şimşek, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Sason adayımız Fikret Avcı`nın, Sason halkına en iyi hizmeti yapacağına inanıyoruz. Bizler insanların hem dünyasına hem ahiretine yönelik hizmet etmek istiyoruz. Vallahi başka derdimiz, gayemiz ve hedefimiz yoktur. Eğer bu sıkıntılarımız olmasaydı ve bir parti tarafından bugüne kadar bu sıkıntılarımız giderilmiş olsaydı bizler bu kadar yoğun işlerimiz içerisinde böyle bir alana kesinlikle atılmazdık. Bu kadar hayasızlıkları, edepsizlikleri, zulümleri, rüşvetleri gördükçe ve bunların çare olmadığını gördükçe kendi üzerimize bir vebal gördük bunu. Çünkü biz Müslümanız. Halkın selameti için bu yola girdik. Gayemiz ve hedefimiz budur."
 
İrademizi Allah`tan korkan insanlara teslim etmemiz gerekir
Son olarak HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan Adayı Dr. Aydın Gök, söz alarak katılımcılara bir yıllık parti süreçleriyle ilgili bilgi verdi. İslami referans alan bir parti olduklarını söyleyen Gök, "Bizim pazarladığımız mal ne kadar kıymetli olursa inşallah onun alıcısı da o kadar bulunur. Bizler gerçekten hakkı temsil adına, doğruluğu temsil adına ve iyiliği temsil adına ne kadar kendimizi tanıtabilirsek, bu yolda ne kadar çaba sarfedebilirsek ve bu konuda ne kadar samimiyetimizi ortaya koyabilirsek inanıyoruz ki Türkiye bizi tanır, bu bölge bizi tanır ve ümmet bizi tanır. Çünkü biz İslami referans alan bir partiyiz. Bugüne kadar `Biz İslami refarans alıyoruz` diyen bir parti olmamıştır. İrademizi gerçekten Allah`tan korkan insanlara teslim etmemiz gerekir." diye belitti.
 
Son olarak program Moll Abdulbari Çelik`in yaptığı dua ile son buldu.
 
Programa katılan Şero Aşireti, kanaat önderleri ve Sason halkı, HÜDA PAR Sason İlçe Belediye Başkan Adayı Fikret Avcı`yı sahiplenerek kendisine destek vereceklerini kaydetti. (M.Fatih Akgül - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir