• DOLAR 32.601
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2492.704
  • ...

BATMAN - Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Batman İl Müdürlüğü, Batman Üniversitesi Konferans Salonunda "Batman 1. Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi ve 676 yeni girişimciye sertifikaları düzenlen törenle verildi.

 

Yapılan törene Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdusselam Uluçam, BATSO Başkanı A.Kadir Demir, işadamları, bazı kurum müdürleri ve girişimciler katıldı.

 

İŞKUR tanıttım filmi ve Batman İŞKUR 2013 yılı faaliyetleri sinevizyon eşliğinde sunumu yapıldı.

 

Programın açılış konuşmasını Çalışma ve İş Kurumu İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz, yaptı.

 

Yaptıkları program hakkında bilgi veren Eviz, Batman'da bir ilki gerçekleştridikilerini belirterek, "676 yeni girişimciyi yıl boyunca yetiştirdik ve sertifikalarını verdik. Bu girişimcilik belgeleriyle KOSGEB'ten alacakları belgelerle ve sıfır faizli kredilerle kendi işlerini kurmuş olacaklar. Batmanımıza yeni iş ve aş kapılarını oluşturacaklar. İnşallah işlerinde başarılı olur ve geleceğin işadamları olurlar." dedi.

 

Daha sonra 676 yeni girişimciye sertifikalarının dağıtımının ardından MÜSİAD İş Koçları İşverenlere Teşekkür Belegesi sunuldu.

 

Verilen kokteylin ardından Humanica Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Barbaros Kon tarafından, "Çalışma hayatında iletişim" konulu konferans verildi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)