• DOLAR 32.592
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.48
  • ...
Zalimler Dedirten Haber
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Halkı sesli düşünürken; “acaba 1 yıldır 18 PKK’lı mahkumların kazdıkları tünelden Bingöl M tipi kapalı cezaevi personellerinin nasıl haberi olmaz,, tutuklandılar, sürgünler “ vs.
 

Yusufiler bihaber, anneler,babalar bihaber, Bingöl bihaber, tahminler ve dört duvar bihaber hasılıkelam her kesimin kafasında bin bir türlü soru işaretleri.
 

3 Ekim 2013, haberi duyan çoluk çocuk, ve duyarlı olan tüm Müslümanlar veya vicdan sahibi her insan hayretler içinde. Kiminin gözünde yaş, kiminin ağzında “aaa!” , kimi “nee!”, kiminin de “nasıl olur?, inanmıyorum, bir yanlışlık olmalı ” dediği hayret dolu ifadeler.
 

Bu hayretlerin nedeni, Bingöl cezaevinden 18 PKK’lının firar etmelerinden değil, daha sonra tutuklamalarından dolayı da değil, bu başbakanın demokratikleşme paketini açıklamasına da değil.
 

Haber firar edilen mahkumların faturasının Hizbullah mahkumlarına kesilmesiydi. Yani sürgün. Düşünsenize bir yılı aşkın süre zarfında tünel kazacaksınız ve hiç kimse görmeyecek. Ve bu olay karşısında sözüm ona şer güçler bu olayda mütedeyyin mahkûmlara nasıl ceza veririz hesabını yapacaklar. Ve sürgün kararı…
 

Evet, adalet bakanlığınca zindanı medreseye çeviren ve Yusufiler olarak bilinenlere ve ailelerine sürgün cezası verilmişti. Mahkumların sürgün edilişi hayret vericiydi. Ve hiçbir aklın izah noktasında cesur olamazdı bu noktada. Çünkü anlamsız bir ceza ve sürgündü. Kurunun yanında yaş olanı da yakma misali.
 

Bu nasıl bir adalet? Adalet bakanlığının adalet anlayışı bu mu? İşte bu haber kişiye “ZALİMLER” dedirtir. Allah bunu görüyor ve biliyor. Hesap sorucu olan Rabbimize emanet olun. Selametle.
 

Çiğdem Tunç / Bingöl - Yaş: 18
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir