• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İşte Yetim Malı Böyle Gidiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Hükümete yönelik operasyonun maliyeti her geçen gün artıyor. Yolsuzluk ve rüşvet var iddiasıyla yürütülen operasyonlar en çok borsayı vurdu. Operasyonların başladığı günden şimdiye kadar devletin zararının en az 20 Milyar doların üzerinde gerçekleştiği belirtiliyor.

Hükümete yönelik yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda ele geçirildiği iddia edilen paranın değeri ise 10 milyon TL’yi geçmiyor. Operasyonlarda, Muammer Güler’in oğlunun evinde 1 milyon 200 bin dolar, Halk Bankası Genel Müdürünün evinde ise 4,5 milyon Euro çıkmıştı. Her iki adreste çıkan paraların da devletin parası olmadığı belirtilmişti.

Üstelik operasyonların oluşturduğu gergin hava dakika dakika borsanın ateşini yükseltiyor. TL, Dolar ve Euro karşısında eridikçe eriyor. Daha öz ifadeyle devletin ve milletin parası Amerikan’ın kasasına giriyor.

İşte borsanın son durumu:
Dün 2,14`ü aşarak rekor kıran dolar, haftanın son işlem gününde 2,17`nin üzerine çıkarak yeni rekor seviyeyi gördü. Avro da 3,0035 lirayla tüm zamanların en yüksek düzeyine çıktı.

Dolar, güne 2,1180 liradan başlayarak 2,1762 liraya kadar çıktı ve yeni rekor seviyeye ulaştı. Avro da 3,0035 lirayla tüm zamanların en yüksek düzeyine çıktı.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir