• DOLAR 32.548
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2431.536
  • ...
Gülen`in Bedduasına Dua İle Cevap-FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL- 17 Aralık operasyonu ile kızışan Cemaat-Hükümet çatışması Fethullah Gülen`in yaptığı beddua ile farklı bir boyut kazandı. Gülen`in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetini hedef alarak, Müşrik ve Kâfirler için yapılan beddualarda bulunması tüm kesimlerin tepkisine neden oldu.

Eminönü`nde bulunan Yeni Cami`de toplanan kalabalık bir grup kılınan Cuma namazının ardından Başbakan Erdoğan`a destek gösterisinde bulundu. "Bedduaya Değil Duaya Davet" sloganıyla Türkiye Gençlik STK`ları Platformu tarafından düzenlenen Dua programına yüzlerce vatandaş katıldı.

Kıblesi Kâbe Olanın Dilinde Beddua Olmaz

"Dua Müslüman`ın Misyonudur, Bedduadan Gam, Duadan Adam Doğar, Nereye Kadar Takiye, Beddua Out Dua In, Kıblesi Kâbe Olanın Dilinde Beddua Olmaz" yazılı pankartlar taşıyan vatandaşlar, "Vur Vur Tayyip Vur İsrail`e Vur, Kahrolsun İşbirlikçi Hainler, İslami Hareket Kazanacak, Mücahit Erdoğan" şeklinde slogan attı.

Program Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan Kur`an-ı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlar İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu`nun yaptığı dualara hep bir ağızdan Âmin dedi.

Ya Rabbi! Ümmeti Muhammed`e diriliş nasip eyle
Döngeloğlu yaptığı duada, "Yerlerin ve göklerin sahibi olan Allah`ım sana açtık ellerimizi, Mübarek bir Cuma gününde bir namaz sonrası sana açtık ellerimizi. Huzurunda bizleri boş döndürme Rabbim. İslam âleminin, Müslüman halkımızın, dünyanın dört bir yanından gelen gencecik yürekler, üniversite talebeleri anneler, babalar buradalar. Allah`ım sana açtık ellerimizi Mısır`da Firavunlar yeniden ayağa kalkmışken, Muhammed Mursi`ler ve onunla beraber olan Müslümanlar, dünyaya RabiatülAdeviye Meydanında binlerce Şehidini kurban verişinin ardından, Allah`ım Suriye`de Bilal`i Habeşilerin yurdunda, Ebu Derda`ların yurdunda taş üstünde taş kalmamışken, Doğu Türkistan`da kardeşlerimiz şehit edilirken, Arakan`daMoro`da, Patani`de Müslümanların İffetleri, Mescitleri güvende değilken bu acıyı duymayan yürekleri dirilt Ya Rabbim. Ümmeti Muhammed`e diriliş nasip eyle Allah`ım" dedi. (Enes Durmaz / Erkan Yavuz/ İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir