• DOLAR 32.56
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2429.679
  • ...
Batman Barosu'ndan kesinti şikayetlerine hukuki destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Barosu Başkanlığı yazılı basın açıklaması yaparak, elektrik kesintilerinden şikayetçi olmak isteyenlere hukuki yardımda bulunmak üzere dilekçe hazırlandığını ve bu dilekçelerin Baro Başkanlığından ya da mahalle muhtarlıklarından temin edilebileceğini duyurdu.

 

Yapılan açıklamada, uzun süredir Batman kamuoyunun gündemini elektrik kesintilerinin işgal ettiği belirtilerek, "Zorlu kış şartlarında kesintiler nedeniyle toplum sağlığı başta olmak üzere, bir çok kişinin ticari ve kişisel zararı meydana gelmiş, kesintiler büyük bir huzursuzluk kaynağı olmuştur. Elektrik hizmeti verme konusunda tekel olan DEDAŞ yetkilileri EPDK'nın sözleşme ile kendilerine yüklenen sorumlulukları yerine getirmemekte ve kamu hizmetinin gereklerine uygun davranmamakta, yeterli, kaliteli ve düzenli elektrik hizmeti vermemektedirler. Bu ihmalin yanı sıra kesintiler konusunda toplumu yeterince bilgilendirmemekte ve ilan edilen kesinti süresinden çok daha fazla süre kesinti yapılmaktadır." denildi.

 

Yetkililer hakkında şikayetçi olmak isteyenlere hukuki yardımda bulunmak üzere dilekçeler hazırlandığı ifade edilen açıklamada, dilekçelerin Baro Başkanlığından ve mahalle muhtarlıklarından temin edilebileceği bidirildi.  (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir