• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Mısır'dan sonra, şimdi de  Suriye'ye destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK- Uluslararası güçlerin ve yardım kuruluşlarının sessiz kaldığı Suriye için yola çıkan Genç Hareket ve İnsan Vakfı, "Kardeşlik Bedel İster, Suriye İçin 7 Gün7 TIR" sloganıyla yeni bir kampanya başlatıyor.

 

Gençler, 27 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında Üsküdar meydanında kurulacak kermes çadırlarında elde ettikleri yardımları, ağır kış şartlarında bebekler başta olmak üzere çocukları donarak ölen Suriyelilere ulaştıracaklar.

 

Acil ihtiyaç listesi
İnsan ve Medeniyet Hareketi'ne bağlı 30 STK'nın da destek vereceği kampanya kapsamında vatandaşlardan ve kuruluşlardan gelecek nakit para, kuru gıda, konserve, kışlık giyim eşyası, bebek maması, bebek bezi, ayakkabı, kıyafet, temizlik malzemesi ve battaniye kabul edilecek. Yetkililer, bağışlanacak eşyaların ikinci el olmamasını yeni alınmasını, gıda maddelerinin ise son kullanım tarihlerinin yakın olmamasını rica ettiler.

 

Kampanya sonunda hayırseverlerden elde edilecek gelir ve yardım malzemeleri TIR'larla Suriye'deki kadın, çocuk ve engelliler başta olmak üzere savaş mağdurlarına ulaştırılacak.

 

Vatandaşlar ve kuruluşlar, Suriye'ye göndermek istedikleri yardımlarını doğrudan İnsan ve Medeniyet Hareketi Genel Merkezi Bahariye Mevlevihanesi (Eyüp Merkez Mahallesi Silahtarağa Cad. No:12 Eyüp/İstanbul) adresine teslim edebilecekler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir