• DOLAR 32.563
  • EURO 35.023
  • ALTIN 2434.268
  • ...
"Öğrenciler, öğretmenleri rol model olarak görüyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Soğuk kış şartlarına rağmen her gün okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, bu haftaki ziyaretini Kıbrıs Şehitleri İlkokulu ve Ortaokulu'na yaptı.

 

Sınıfları dolaşan Şerif Akboğa, daha sonra okul öğretmenleriyle bir araya gelerek çay içti. Akboğa, öğretmenlere, başarının sırrının kendilerinde olduğunu belirterek, öğrencilerin öğretmenlerini rol model olarak kabul ettiğini, o nedenle öğretmenlerin davranış ve yaklaşımlarının önemli olduğunu belirtti.

 

Öğretmenlerin görüş ve isteklerini de dinleyen Akboğa, eksikliği hissedilen eğitim materyali ihtiyaçlarının kendisine bildirilmesini ve öğrencilerin kültürel, sportif ve düşünsel alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması için çalışılmasını istedi. Veli ziyaretleri gerçekleştirerek öğrenci ve velilerin okul çalışmalarına daha fazla katılımlarının sağlanmasının başarıyı önemli ölçüde artıracağını belirten Akboğa, özellikle Batman Eğitim Çalıştayı'nda alınan kararların uygulanmasını ve değerler eğitimine önem verilmesini istedi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir