• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`te feci kaza: 1 ölü, 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Kaza, akşam saatlerinde 4`üncü Organize Sanayi Bölgesi mevkiindeki Beylerbeyi Kavşağı`nda meydana geldi.
 
Elektrik kesintisi nedeniyle sinyalizasyon sistemlerinin çalışmadığı kavşakta hızlı olduğu öne sürülen Hasan Kara`nın kullandığı 27 F 5082 plakalı hafif ticari araç, Musa Demir yönetimindeki 26 UZ 650 plakalı TIR`ın dorsesine çarptı. Hurda yığınına dönen aracın sürücüsü Hasan Kara olay yerinde öldü.
 
Araçta bulunan Muhammet Ali Püsküllü, Ali Gül ve İbrahim Korkut ile ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polislerin önlem aldığı olay yerindeki yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kazayı haber alarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Ağıtlar yakarak gözyaşı dökenler, vatandaş ve polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
 
Hasan Kara`nın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. TIR sürücüsü Musa Demir ise ifadesine başvurulmak üzere Polis Merkezi`ne götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir