• DOLAR 32.569
  • EURO 34.861
  • ALTIN 2427.543
  • ...
HÜDA PAR Bingöl adayları basınla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Hür Dava Partisi Bingöl Belediye başkan adayları Bingöl'de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. Basın toplantısına, HÜDA PAR Bingöl belediye başkan adayı Mehmet Şenlik, Genç ilçesi adayı Ramazan Güner, Solhan ilçesi adayı Vahit Eser ile HÜDA PAR Bingöl İl Yönetimi katıldı.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı, HÜDA PAR'ın idari ve siyasi alanda oluşan bir boşluğu doldurmak için kurulduğunu ifade etti.

Ülkede hak, hukuk, adalet ve insan hakları hususunda uygulamada çok eksiklerin olduğunu belirten Tasalı, "Dürüst Siyaset Gerçek Adalet" sloganıyla yola koyulduklarını söyledi.

"Ahlaklı bir siyasetle hizmet etmek istiyoruz"
İslam'ın hukuk değerlerini referans alıp evrensel insan haklarını da dikkate alarak, halka, ülkeye ve İslam ümmetine adalet ve erdemle yoğrulmuş bir siyasetle hizmet etmek istediklerini ifade eden Tasalı, "Bizler adayların ne kadar oy getireceğine değil, ne denli ehil olduklarına bakıyoruz. Yanlış adaylarla seçimleri kazanıp ileride mahcup olacağımıza, doğru ve isabetli adaylarla seçimi kaybetmeye hazırız. Dürüst belediyecilik, gerçek hizmet derken bunu kastediyoruz." şeklinde konuştu.

İl Başkanı Hamdullah Tasalı'nın ardından kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Bingöl Belediye başkan adayı Mehmet Şenlik ise seçilmeleri durumunda, belediyeye ayrılan kaynakları adil bir şekilde hizmete dönüştüreceklerini ve yetim malı gibi koruyacaklarını söyledi.

Kavgacı bir yapılarının olmadığını ve tüm kesime insancıl olarak yaklaştıklarını belirten Şenlik, "Bütün insanlara adalet, merhamet ve şefkat ile muamele etmeyi hedefledik. Rabbim nasip ederse ve bu halk bizi seçerse inşallah adil bir şekilde herkesi kendi hakkına kavuşturmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.
Düzenlenen toplantı, belediye başkan adaylarının gazetecilerin sorularına verdikleri cevaplar ile sona erdi. (Emrullah Araz / Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir