• DOLAR 32.538
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2436.154
  • ...
`Saldırılar Hür Davanın Yükselişini Durduramaz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Hür Dava Partisi Bitlis İl Başkanı Celal Gül, partinin Silopi ilçe teşkilatı üyesi Salih Gök`ün evine düzenlenen bombalı saldırıyı yaptığı yazılı basın açıklaması ile kınadı.
 
Tek tesellilerin yapılan saldırılarda can kaybının olmaması olduğunu belirten Gül, yapılan saldırıların ilk olmadığını söyledi. Gül, daha önce de defalarca parti binalarına, İslami sivil toplum kuruluşlarına, müteddeyin şahısların evlerine, iş yerlerine ve araçlarına benzeri saldırıların malum çevreler tarafından yapıldığını hatırlattı.
 
HÜDA PAR`ın güneşini kimse söndüremez
Birilerinin HÜDA PAR`ın yükselişini hazmedemediğini belirten Gül, şunları kaydetti: " Kurulduğu günden bu yana halkın büyük teveccühünü arkasına alan HÜDA PAR, karanlık ve eli kanlı odakların hedefi haline gelmiştir. Maalesef kurulduğu günden bu yana kendisine ve üyelerine defalarca saldırılar yapılmıştır.

Bu saldırılar ile birileri kendilerince Hür Davanın yükselişini durduracak, halkın kendisine olan teveccühünü kıracak ve yerel seçimlere girmelerine mani olacaktır. Hesaplarının peşinde koşmaktadırlar.

Bu karanlık hesapların peşinde koşanlar şunu iyi bilmelidirler ki, HÜDA PAR`ın güneşini söndürmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Bizler yapılan her türlü saldırıları önce Allah`a sonra da Müslüman halkımıza şikayet ediyoruz."
 
Saldırıların hesabını halk, sandıkta soracaktır
Yapılan saldırılar kendilerini yıldıramayacağını vurgulayan Gül, "Yapılan saldırılar ve baskılar asla bizleri yıldıramayacaktır. Yapılan bu saldırılar bizlere değil, halkın iradesine ve inancınadır. Halkımızın bunun hesabını 30 Mart`taki yerel seçimlerde bunlardan soracağı inancındayız."şeklinde konuştu. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir