• DOLAR 32.576
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2438.71
  • ...
`Tarafgir Bir Belediyecilik Anlayışından Allah`a Sığınırız`- FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerden Hira-Der Başkanı M.Ali Rüzgar ve yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu yapılan programla HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan adayı gösterilen Dr. Aydın Gök`e tebrik ziyaretinde bulundu.
 
HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına gelen Hira-Der Başkanı M.Ali Rüzgar ve yönetimini, HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan adayı gösterilen Dr. Aydın Gök ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı M.Salih Altuğ karşıladı.
 
Sıcak bir ortamda geçen görüşmede söz alan Hira-Der Başkanı M.Ali Rüzgar, HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı gösterilen Dr. Aydın Gök`ü tebrik ederek, STK`lar olarak edindikleri bilgilerde halkın HÜDA PAR`a büyük bir teveccühünün olduğunu söyledi.
 
Halkın gerçek manada bir belediyecilik hizmetini hak ettiğini vurgulayan Rüzgar, Dr. Aydın Gök`e ve partisine siyaset hayatında başarılar diledi.
 
Belediyeyi kazandıkları takdirde mezhep, ırk gözetmeden herkese hizmet edeceklerini ifade eden HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan adayı Dr. Aydın Gök ise, tarafgir bir belediyecilik anlayışından Allah`a sığındıklarını kaydetti.
 
Yerel yönetimlerin tüm halkı ilgilendirdiğini belirten Gök, "Yerel yönetimlerde kesinlikle ideolojiden uzak duracağımızı daha önce de söylemiştik. Belediyedeki yönetimlerin kesinlikle tarafgirlikten uzak kalması gerekiyor. Çünkü halkımızın akıbeti önemlidir. Biz de bu konudaki eksiklikleri gördüğümüz ve bize ihtiyaç duyulduğunu anladığımız için siyasi arenaya çıktık. Yaklaşık 15 yıldır Batman halkı belediyeden bir hizmet görmedi. Bizler belediyenin en temel hizmetlerinden dahi yoksun kaldık. Gerçek manada Allah`tan korkan yöneticilerin işbaşına gelmesi lazım." dedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir