• DOLAR 32.589
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2499.378
  • ...
GSM bayisinde hırsızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Merkez Eyyüp Peygamber Caddesi üzerinde GSM bayiliği yapan El Ruha iletişimde hırsızlık olayı yaşandı. İşyerindeki masa ve stantlara da zarar veren hırsızların işyerine 50 bin TL'ye yakın zarar verdiği belirtildi.

 

75 adet farklı marka ve modellerde cep telefonu ve nakit paranın çalındığı belirtilen hırsızlık olayında işyerindeki stantların camlarının kırıldığı, masaların devrildiği görüldü.

 

Sabah işyerini açmaya gelen işyeri çalışanları hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri gerekli incelemeyi yaptıktan sonra işyerinden ayrıldı.

 

Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından dakika dakika görüntülendi.
Konuyla ilgili konuşan işyeri sahiplerinden Hüseyin Dinç, hırsızlık olayının sabaha karşı saat 05.00 sıralarında gerçekleştirildiğini, hırsızların işyerindeki tüm eşyalara zarar verdiğini söyledi.

 

Ahlaki yozlaşma ve uyuşturucu kullanımı ile beraber kısa yoldan para kazanma hırsının bu tür olaylara sebep olduğunu ifade eden Dinç, "Polislerin işyerinde parmak izi ve kamera kayıtlarını aldı. Çalınan cihazlarımız için merkezi arayarak onları klonladık ve mail numaralarını savcılığa vereceğiz. Cihazlarımızın hepsi garantili o yüzden kullanamazlar." diye konuştu.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Osman Gülebak, Sedat Kuşulay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir