• DOLAR 32.586
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2512.717
  • ...
İskenderun halkının seçim beklentisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HATAY - İskenderun halkı yerel seçimlerin yaklaşmasıyla gelecek olan belediyeden isteklerini İlke Haber Ajansı`na anlattı. Mikrofonumuzu uzattığımız halkın büyük bir bölümü altyapı ve içme suyu sıkıntısından yakındı.
 
İskenderun`da ikamet eden emekli Mehmet Aldanmaz, "Gelecek olan belediyeden halka hizmet etmelerini istiyoruz. Şehrimizde bir nizamın olması şart ve E5 karayolunda bazı noktalara üst ve altgeçitlerin yapılması gerektiğini" söyledi.
 
İskenderun`da öğrenci olduklarını söyleyen Uğur Dokumacı (19) ve Nurullah Bilig (19) sosyal etkinlik alanları yapılmasını ve içme suyu sıkıntısının bir an önce çözüme kavuşması temennisinde bulundular.
 
İsdemir`den emekli olan Akif Kaplan (54), "Yaşlılar için lokal yapılmasını istiyoruz. Gelecek olan belediyeden en büyük isteğimizden biri de şehrimizde çok az olan yeşil alanların çoğaltılmasıdır. İçme suyu için hane başına 520 TL toplayan belediye, halk ile mahkemelik durumdadır. Gelecek olan belediyeden bu sorunu biran önce çözüme kavuşturmasını istiyoruz." diye konuştu.
 
Emekli muhtar olduğunu söyleyen Müslüm Ölmez (58) de, "Şehrimizde şuan çok büyük bir düzensizlik var. Gelecek olan belediyeden en büyük isteğimiz, işsizliğe bir çözüm bulmasıdır. Ayrıca bakımsız olan kaldırımlarda da bir an önce gerekli çalışmaların yapılmasını istiyoruz." şeklinde konuştu. (Fikret Kavgalı/Murat Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir