• DOLAR 32.498
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2429.209
  • ...
`Belediyeleri Alırsak, Sırtında Un Taşıyan Hz. Ömerleri Göreceksiniz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Mardin Büyükşehir ve10 ilçenin Belediye Başkan adaylarını tanıttığı , programda, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç Kürtçe bir konuşma yaptı.
 
Konuşmasında Belediyelerin halka hizmet etmek için kurulmuş kurumlar olduğunu belirten Kılınç, "Sizlere en iyi hizmeti vermek için belediyelerin yönetimine talib olduk.
 
Bugüne kadar bütün adaylarımız hakka ve halka hizmet etme yolunda büyük bedeller ödedi, hala da vermeye devam ediyor. Belediye Başkan adaylarımızın çoğu, yıllarca horlanmış, hapis yatmış, kınanmış, hakları gasp edilmiş, sürgün edilmiş, çeşitli sıkıntılardan geçmişlerdir.
 
Fakat hiçbir zaman hakkın ve halkın hizmetinden kaçmamış, aksine sizlerle birlikte el ele, omuz omuza, mazlum ve mustazaflara vaad edilen yeryüzü iktidarını gerçekleştirmek için bugün yine meydanlardadırlar." ifadelerine yer verdi.
 
Hür Dava Partisinin İnsani ve İslami bir yönetim için Müslüman halkın ümidi olduğunu dile getiren Kılınç, "Hüda Par Saidlerin, Selahaddinlerin, Seyyid Kutupların, mazlum ve mustazafların partisidir.
 
Mazlumların sesi, fakir ve kimsesizlerin iktidarını kurmak için yalancı fecirden sonra gerçek fecir çıktı, Huda Par`ın hayat veren fecri yani güneşi doğdu. `Bu istikbal-ı inkılap içinde en gür seda İslamı`n sedası olacak! Şark tarafından bir nur zuhur edecek, bid`alar zulümatını dağıtacak .
 
Üstad diyor ki.`Ben böyle bir nurun zuhuruna çok intizar ettim ve ediyorum. Fakat çiçekler baharda gelir. Öyle kudsi çiçeklere zemin hazır etmek lazım gelir. Ve anladık ki,bu hizmetimizle o nuranî zatlara zemin ihzar ediyoruz. Ben doğudan çıkacak nurun Risale-i Nur olduğunu zannediyordum. Bu hizmetimizle onlara zemin hazırlıyoruz.` Ey Ustadım! Mujde size! Bu kışın bitmesine az kaldı, çünkü İslam dışı oluşumlar yalancı bahar gibi az bir müddet insanlığa yaradı.
 
Artık baharlar İslam için süslenir, gençler Hüda Par`la olgunlaşır." görüşlerine yer verdi.
 
Halkımızın bugün çaresiz olmadığını, çünkü Hüda Par güneşinin doğduğunu ifade eden Kılınç , "Müslüman bir toplumda Allah`tan korkmaz, helal haram bilmez idarecilerin dönemi kapanmıştır. Sizler Müslümansınız ve Müslüman idarecilerce idare edilmelisiniz. Bugüne kadar hep yanınızda olduk ve bundan sonra hep yanınızda olacağız.
 
Biz sizdeniz, siz bizdensiniz. Ve hepimiz beilikte bu zorlukları, bu engelleri aşacağız inşallah.
 
Davamız bir, amacımız bir, fikrimiz bir, zikrimiz bir, biz biriz bir… Eğer belediyelerin idaresini alırsak yine sırtında un çuvalı gece karanlığında fakirlere götüren Hz. Ömerleri göreceksiniz.Çünkü bizim referansımız Kur`andır, Sünnettir, Selefi Saihinin yoludur.
 
Allah`ın izniyle 30 mart seçimlerinden sonra Şehirlerimiz Hüda Par`ın belediye anlayışıyla tanışacak, fazla değil 5 yıl sonra Kürdistanın tüm şehirlerinin iktidarı halkımızın partisi Hüda Par`ın elinde olacak.
 
Şu İstikbalı inkılap içinde en gür seda İslam`ın sedası olacaktır. Hüda Par`ın güneşi doğudan çıkmış yükseliyor, yakında Kürdistan` ve hatta tüm Dünyayı aydınlatacaktır." dedi.
(Mehmet Aslan-İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir