• DOLAR 32.367
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2323.966
  • ...
BURSA - Bursa Valisi Münir Karaloğlu, BOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur'u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Vali Münir Karaloğlu, OSB'lerin Türkiye'nin sanayisinin gelişmesinde ve ülkenin kalkınmasında çok büyük katkılarının olduğunu ifade ederek şunları söyledi, "OSB'lerin Ülkemizin kalkınmasında çok önemli bir yeri var. Ancak Ticaret ve sanayi odamızı daha da güçlendirerek bölgesinin tamamına hizmet götürecek hale getirmek lazım. Eğer böyle olursa hem bölgesine, hem de ülkemize daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bu bağlamda Bursa OSB'nin ilimizde kurulan ilk OSB olması dolayısıyla temizliği ve çevreye duyarlılığıyla diğer OSB'lere de örnek teşkil etmiş. Bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (BOSAB) Başkanı Ali Uğur da BOSAB'da 240 fabrikada yaklaşık 46 bin kişinin çalıştığını ve yıllık 5 milyar dolar ihracat gerçekleştirildiğini söyledi.

Vali Münir Karaloğlu, daha sonra BOSAB'da faaliyet gösteren Maysan Mando fabrikasının arıtma tesisinin açılışını gerçekleştirdi. (Veysi Siyah - İLKHA)