• DOLAR 32.58
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2437.96
  • ...
HÜDA PAR Van belediye başkan adayları bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - HÜDA PAR Partisi Van büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları istişare toplantısında bir araya geldi.İl başkanlığı binasında gerçekleşen istişare toplantısında bilgi alışverişinde bulunulurken partinin yaptığı ve yapacağı çalışmalar değerlendirildi.

HÜDA-PAR İl Başkanı Rasim Sayğın`ın başkanlığında yapılan toplantıya, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz ve tüm ilçe belediye başkan adayları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ı Sayğın, "Van iline artık Hür Dava`nın güneşi doğmuştur. İnşallah Van artık Hür kadrolar ile Dürüst Belediyecilik ve Gerçek Hizmet şiarıyla tanışacaktır. Bütün adaylarımızla birlikte halkımıza gideceğiz İnşallah. Davamızı anlatacağız İnşallah. Allah`ın izniyle halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Allah bizleri bu kutlu davada muvaffak eylesin." dedi.

Toplantının basına kapalı olan bölümünde ise adayların seçim çalışma stratejilerinin konuşulduğu öğrenildi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz şöyle konuştu: " Van Büyükşehir statüsü kazanmıştır. Dolayısıyla Van`ın bütün ilçe ve köylerine hizmet götürme görev ve yetkisi ilçe belediyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesine de verilmiştir. Bu nedenle seçim çalışmalarımızı ilçe belediye başkan adaylarımız ile birlikte koordineli yapıyoruz. Bugünkü toplantımızın amacı da budur. Halkımıza en iyi hizmeti götürebilmek amacıyla istişareler yapıyoruz. Bütün ilçelerimizde yapılan çalışmaları birlikte değerlendiriyoruz. İnşallah çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızın sonucunda seçimleri kazanarak, halkımızın hak ettiği rüşvetsiz, tarafsız, adil, dürüst ve gerçek bir belediyecilik anlayışını halkımızla birlikte tesis edeceğiz inşallah."
(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir