• DOLAR 32.575
  • EURO 34.937
  • ALTIN 2426.626
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti `Gök`ü Tebrik Etti- FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki heyet geçtiğimiz hafta sonu yapılan programla HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan adayı gösterilen Dr. Aydın Gök`e `tebrik` ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına gelen Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi heyetini, Gök ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı M.Salih Altuğ karşıladı.

Şahin, Batman`ın yıllardır belediyecilik anlamında hizmetlere susadığını ve hizmet bekleyen bir şehir haline döndüğünü belirtti.

Halk yeni yeni belediyecilik hizmetiyle tanışacaktır

"Merhum Salih Gök zamanında belediye hizmetiyle tanışmış olan bu şehir, doğru dürüst bir hizmet görmedi." diyen Şahin, Gök`e hitaben şunları söyledi: "Belediye başkanlarının mükellefiyetleri çok büyüktür. Şayet halk sizi belediye başkanı olarak seçerse bu halk daha yeni yeni belediyecilik hizmetiyle tanışacaktır. Bizim beklenti ve ümidimiz bu yöndedir. STK`lar olarak edindiğimiz bilgilere göre, size halkın da büyük bir teveccühü var. Bizler de sizi iyi tanıyor, hem kişiliğinizi ve hem de düşüncenizi iyi biliyoruz. İnşallah, Allah sizi mahçup etmez ve muvaffak kılar. Halk da bu anlamda bu güzel hizmetlerde sizin bu pırıl pırıl düşünceniz gibi yine belediyeciliği de pırıl pırıl hizmetleri ile projeleriyle inşallah tanışır."

Yöneticiler Allah`tan korkan insanlar olması lazım

Halkın bu partinin omuzlarına ağır bir yük yüklediğini söyleyen HÜDA PAR Batman Belediyesi Başkan adayı Dr. Aydın Gök, "Çünkü bizler hem bu dünyanın hem de ahiretin hesabını yapmak zorundayız. Yük olarak gördüğümüz ve hissettiğimiz yük, ahiretin hesabını düşünmeyen insanların hissettiği yükün kat kat fazlasını biz hissetmiş oluyoruz. Biz istiyoruz ki, hem bu dünyada hem ahirette güzellikleri ve iyilikleri yaşayabilelim. Bunun da tabi olabilmesi için mutlaka yöneticilerin gerçek manada Allah`tan korkan insanlar olması lazım. Çünkü bunun hesabı büyüktür." dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir