• DOLAR 32.53
  • EURO 34.903
  • ALTIN 2430.531
  • ...
3 Dakika 2 Kilo Altını Çaldılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Alınan bilgiye göre, Bayrampaşa’da bulunan bir kuyumcu dükkanı, sabaha karşı 3 kişi tarafından soyuldu.
 
Kepenklerin kilitlerini demir keski ile kesen, ardından da kapıyı kırarak içeriye giren 3 soyguncunun, 3 dakika süren soygunu ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde soyguncuların önce kuyumcunun önüne geldikleri, yanlarında getirdikleri demir keski ile kilitleri kırıp kapıyı da açtıktan sonra içeriye girdikleri görülüyor. İçeriye giren 3 zanlıdan 1’i vitrinlere, diğer 2’si camekanlara yöneliyor. Buradaki altınları dakikalar içinde toplayan zanlılar, yanlarında getirdikleri torbaya dolduruyor. Sadece 3 dakika içinde 2 kilo altını çalan zanlılar, aldıkları altınlarla kayıplara karıştı.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, iş yeri sahibi Necmettin Uzak’a haber verdi. İş yerine gelen Uzak, gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. Kuyumcu Necmettin Uzak, "İş yerine geldiğimde baktım kapı açık, camlar kırılmış ve kepenkler patlatılmıştı. İçeriye girdiğimde ise içerdeki bütün altınların toplandığını gördüm. Yaklaşık 2 kilo civarında altın çalındı. Dükkana girildiğinde otomatik aydınlatma yanmasına ve alarmın devreye girmesine rağmen soyguncular 3 dakikada altınları çalıp kaçtılar” dedi.
 
Çalınan 2 kilo altının piyasa değerinin 160 bin lira olduğu tahmin ediliyor. Hırsızların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir