• DOLAR 32.586
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2430.285
  • ...
DEDAŞ'tan Kızılay'a kan bağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına kurumlardan destek gelmeye devam ediyor.DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü Kızılay'a destek olmak için bir günlük kan bağışı kampanyası başlattı.

DEDAŞ yetkilileri ve personelleri kampanyaya destek vermek için Kızılay tarafından binanın koridorunda hazırlanan yerde kan bağışında bulundu.

Kanın insan hayatı için önemli olduğunun altını çizen DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdür Yardımcısı Murat Dursun " Özelikle hastaları hayatı için önemlidir. Hepimizin başına gelebilecek bir durumdur bu. Bundan dolayı Kızılay'ın uyguladığı kan bağışı kampanyasına bizde katkıda bulunmak istedik. Bundan sonrada bu tür kampanyalara katılacağımızı söylüyoruz. Bu tür kampanyaların devam etmesini istiyoruz. Bu konuda elimizden gelen yardımları yapacağız. Bu konuda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çok güzel bir faaliyette bulunuyorlar. İnşallah herkes için güzel bir kampanya olur" ifadelerini kullandı.

Benzer taleplerde bulunan kurumlar için ekip hazırladıklarını belirten Doktor Buket Arvas Singav " DEDAŞ yetkilileri mesai saatlerinde Kızılay'a gelip kan veremediklerini ilettiler. Bizde bugün TEDAŞ'ın davetiyle buraya geldik. Hem buradaki personellerden hem de buraya gelen vatandaşlardan kan bağışı topluyoruz." diye konuştu.

Kan bağışında bulunan DEDAŞ görevlisi İbrahim Halil Cuvalamak " TEDAŞ'ta görevli olarak çalışıyorum. Bugün kan vermemizin sebebi yararlı bir şey olduğunu düşündüğümüzdendir. Tüm halkımızın kan bağışında bulunmasını istiyorum. Bugün bir kan bağışı bir hayat demektir" ifadelerini kullandı.

DEDAŞ görevlisi Necmi Yıldırım ise Kan bağışının hayırlı bir iş olduğunu, herkesin bu hayır işinde bulunmasını istediğini belirtti.(Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir