• DOLAR 32.55
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2428.836
  • ...
Küçük Zeynep Dua Bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Doğduğu günden beri sağ kolunu ve sağ ayağını tam kullanamayan gözlerinde şaşılık olduğu için ameliyat olan küçük Zeynep iyileşmeyi bekliyor.

Maddi imkanları el vermediği için İstanbul`a kontrole gidemeyen aile, Urfa`daki doktorların farklı teşhisler koyması karşısında ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Ellerinden gelen tüm imkanları kullanacaklarını belirten aile tüm Müslümanlardan dua talep etti.

Sol gözünün arkasında bir kitle olduğu tespit edildi

Küçül kızları Zeyneb`in doğumundan sonra gözlerinin şaşı olduğunu farkettiklerini belirten babası İbrahim Atmaca " O zaman daha kırkı çıkmamıştı.Biz belki doğumla alakalı bir şeydir diye düşündük.Sonra baktık geçmeyince doktora götürdük.Doktor dedi ki: `6 aya kadar düzelme ihtimali var 6 ay sonra getirin`.Bizde 6 ay beklemeden başka bir hastaneye başvurduk.Hastanede çekilen emarda sol gözünün arkasında bir kitle olduğu tespit edildi" diye konuştu.

Beyin Cerrahi ise beyninde tümör var deyip İstanbul`a sevk etti

Gözün arkasında kitle tespit eden hastanenin kendisini beyin cerrahine sevk ettiğini ifade eden Atmaca şöyle konuştu : "Beyin Cerrahi yaptığı incelemede kızımızın beyninde doğuştan tümör olduğunu söyledi.Beyin cerrahi bu hastalığın binde bir insanlarda bulunabileceğini bu hastanın İstanbul`a gönderilmesi gerektiğini söyleyerek bizi İstanbul`a sevk etti.Biz de İstanbul`a giderek ameliyat ettik" ifadelerini kullandı.

Maddi imkansızlıktan dolayı İstanbul`a kontrole gidemedim

Ameliyattan sonra İstanbul`a kontrole gitmesi gerektiği halde çalıştığı işyerinden izin alamadığı için kızını doktora götüremediğini dile getiren Atmaca, hastasını Urfa`daki doktorlara götürdüğünü ama Urfa`daki doktorların çelişkili tespitler yaptığını söyledi.

Urfa`daki doktorlar çelişkili teşhisler koydu

Atmaca, Urfa`daki doktorların çelişkili ifadelerinden dolayı şaşırdıklarını belirterek şöyle konuştu: "Biz baktık ki her doktor farklı bir şey söylüyor.Özellikle bir doktorun beyninde kis var demesi bizi korkuttu.Biz de bir daha İstanbul`daki doktora gitmeyi düşünüyoruz.Belki oradaki sonuca göre içimiz rahat eder"

Atmaca: Tüm Müslümanlardan dua bekliyoruz

Ameliyatlı olan gözün çok hassas olduğunu ifade eden Atmaca " En ufak bir hastalıkta dahi normal bir doktor muayene etmiyor. İllaki uzman bir doktora götürmemiz gerekiyor.Çünkü herhangi bir ilaç kullandığı zaman karaciğer enzimini yükseltiyor. Bu da çocuğa zarar veriyor" ifadelerini kullandı.

Atmaca, Küçük kızının şu an hem yürüyemediğini hem de konuşamadığını, fazla uyumadığını sürekli ağladığını aynı zamanda sağ kolunu ve ayağını tam kullanmadığını belirterek tüm müslümanlardan dua talep ettiğini söyledi.(Osman Gülebak-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir