• DOLAR 32.564
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2432.08
  • ...
Erdoğan Pakistan Dönüşü Konuştu: Beddualara Lanet, Duaya Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşte Erdoğan`ın konuşmasından satırbaşları:

ÖNCE YOL ARKADAŞI SONRA YOL

- Bildiğiniz gibi Cumartesi günü Samsun`a bir çıkış yapmıştık. Samsunlu kardeşlerimle kucaklaştık. Farklı bir muhabbetti. Oradan Ünye`ye geçtik. Ertesi gün Giresun`daydık. Siyasette olduğumdan bu güne kadar çok farklı bir açılış gerçekleştirdik. Ve Trabzon`dan Pakistan`a hareket ettik. Pakistan`da önce Lahor`daki programlarımızı yaptık. Bugün İslamabad`a geçip oradaki programlarımızı yaptık. Tabi Pakistan`a gidip Muhammed İkbal`i ziyaret etmeden olur mu? Bakın o ne diyor? "Ben diyor sana yolu sormuyorum. Arkadaş soruyorum. Yol arkadaşı yoksa yol neye yarar. Evet önce refik, sonra tarik. Önce yol arkadaşı sonra yol"

YA MİLLET YA ZİLLET

- İşte yola böyle çıktık. Sevgili kardeşlerim, hükümetimize yapılan bu operasyonlar, bilesiniz ki bunların perde arkası Milli İrade`yedir, milletimizedir. Burada bir tercih var. Nedir o biliyor musunuz? Ya millet ya zillet!

- İnanıyorum ki millet diyenler kazanacak. Zillete tabi olanlar yine kaybedecek

- Dik duracağız dikleşmeyeceğiz.

- Kardeşlerim bu akşam buradan bir şey daha söylüyorum: "Beddualara lanet duaya davet" diyorum!

- Biz bedduayla değil duayla emrolunduk!

HESABINI BİZ SORARIZ ANA MUHALEFET SORAMAZ

- Biz bugüne kadar bu yolda millete efendi olmak için değil hizmetkar olmak için hizmet verdik. Şu on yılda Türkiye`yi nereye getirdiğimiz ortada. Açık söylüyorum. milletin tüyü bitmemiş hakkın yetimini kesesinden alan varsa bunun hesabını biz de sorarız adalet de sorar. Bunun hesabını Ana muhalefetin genel müdürü soramaz. Önce o genel müdürlük yaptığı dönemlerin hesabını versin. Onun hesabını veremeyenler Rahşan Affıyla ortada gezenler bunun hesabını soramaz

- Onlar tuzaklarını kurmaya devam etsinler ama halkın ve Hakk`ın tuzağından daha büyük tuzak olmaz. Biz bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Çalışmaya ve daha çok çalışmaya gayret edeceğiz.

- Sevgili kardeşlerim benim sizden bir ricam var: Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Öyleyse sizi bu anlamlı buluşmada buraya gösterdiğiniz ilgi ve alakada şahsım, bakan arkadaşlarım, milletvekili arkadaşlarım adına selamlıyorum unutmayın 30 mart bir milat.

Erdoğan kalabalığa geceniz mübarek olsun diyerek veda etti.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir