• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
İzne gelen asker intihar etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN- Bilecik 9'uncu Jandarma Eğitim Alayında acemi birliğindeki eğitimini bitirip Kızıltepe'ye izne gelen Ömer Özdemir, usta birliğindeki eğitimi için Sivas'a gitmeden önce bir arkadaşını ziyaret için gittiği Şanlıurfa'nın bir köyünde intihar etti.
Mardin'in Kızıltepe(Qoser) ilçesine bağlı Eşme (Meskenter) köyünde yaşayan Özdemir,(20) usta birliği için Sivas'taki birliğine giderken Şanlıurfa'nın Harmankesen köyünde intihar etti.

Ömer Özdemir'in amcası Abdülkadir Özdemir, olayla ilgili yaptığı açıklamada, yeğenin acemi birliğini Bilecik 9. Jandarma Eğitim Alayında yapıp izne geldiğini ve 10 günlük izni bittikten sonra, Sivas İl Jandarma Alay komutanlığına gitmek üzere evden ayrıldığını söyledi.

Yeğeninin birliğe teslim olmadığını belirten Özdemir, " Yeğenimi ziyaret etmek için Sivas'a gittiğimizde birliğine teslim olmadığını öğrendik. Ömer, Birliğine teslim olmadan Şanlıurfa'nın Harmankesen köyündeki, Hasan adlı arkadaşının yanına gidiyor. Bir gece orada kaldıktan sonra, ertesi gün öğleden sonra arkadaşıyla evde otururken birden başının ağrıdığını söyleyerek, arkadaşından bir ağrı kesici hap istemiş, Arkadaşı odadan çıkıp kendisine ağrı kesici almaya giderken tek başına odada kalan Ömer evde bulunan av tüfeğiyle intihar ettiğini." söyledi.

İlk teşhiste Er Ömer Özdemir'in intihar ettiğinin tespit edildiği öne sürüldü. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir