• DOLAR 32.573
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2426.723
  • ...
Bursa Onkoloji Hastanesi'nin kapatılmasına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin kapatılarak, kliniğe dönüştürülmesinin vatandaşlar için büyük bir mağduriyet yaratacağını öne sürerek, konuyla ilgili hazırladığı soru önergesini TBMM'ye sundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, Bursa'nın yanı sıra Eskişehir, Kütahya, Balıkesir, Denizli, Çanakkale, Bilecik gibi çevre illerden gelen kanserli hastalara da sağlık hizmet veren Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin kapatılarak, Devlet Hastanesi'ne bağlı kliniğe dönüştürülmesi kararına tepki gösterdi.

Kaleli, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Onkoloji Hastanesi'nin kapatılmasına yönelik alınan kararın vatandaşlar için büyük bir mağduriyet yaratacağını belirterek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin kapatılma kararının ardından Meclis'e soru önergesi sunan Kaleli, "Çözüm, hastaneyi kliniğe çevirmek değil, yatak kapasitesi arttırılmış, teknik altyapısı ve sağlık kadrosu güçlendirilmiş daha büyük bir onkoloji hastanesinin Bursa'ya kazandırılması olmalıdır" ifadelerine yer verdi. Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir