• DOLAR 32.582
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2430.45
  • ...
Bakanlar hakkında fezleke hazırlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - İçişleri Bakanı Muammer Güler, bir kez daha yolsuzluk operasyonuyla ilgili konuştu. 4 bakan hakkında fezleke hazırlanarak polislerin önüne konduğunu ifade eden Bakan Güler, savcıların fezleke düzenlemesinin kanun dışı olduğunu söyledi.

 

Devlet içinde yapılanma olduğunu ve siyaset mühendisliği yapıldığını belirten Bakan Güler, bunun adli değil, siyasi algı davası olduğunu ifade etti. Bakan Güler, "Bu bir adli dava değil, siyasi algı davasıdır. Bunlar her şeyi kendi kafalarına göre yapmışlar. İnfazı da yapmışlar. Bunları geçmişte de yapmışlardı ama iki yanlış bir doğru etmez. Ben operasyonun hemen ardından Başbakan'a 'Gereğini yapacağım' dedim. Kendisi de gereğini yapacağını söyledi." dedi.

 

Türkiye'de devlet içinde farklı yapılanma çalışması olduğunu dile getiren Güler, "Birçok şekilde emareleri ortaya çıktı. Bunu bütün boyutlarıyla ortaya çıkarmak hepimizin görevidir. Görünen o ki bütün yargı kuralları, bütün hukuk ayaklar altına alınarak ve maalesef emniyet ve yargıdaki ayaklar da kullanılarak bir siyaset mühendisliği yapılıyor" diye konuştu.

 

Kendisiyle ilgili iddiaların asılsız olduğunu savunan Bakan Güler iddialarla ilgili olarak, "Oğlumun evinde bulunan para sattığı villanın parasıdır, bütün evrakları vardır. Tüm delilleri belgeleriyle sunacağım." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir