• DOLAR 32.572
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2427.423
  • ...
Elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ- Yaklaşık 10 gün önce çalışmak üzere Muş'tan Antalya'ya çalışmak üzere giden Musab Balkaya (18) çıktığı elektrik direğinde elektrik hattını bağlamaya çalışırken elindeki bağlama telinin yüksek gerilim hattına takılması üzerine elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Musab Balkaya Antalya'nın Serik ilçesinin Çatallar köyünde elektrik hattını bağlamak üzere elektrik direğine çıktı. Elindeki bağlama telinin çalıştığı direğin üst tarafından geçen yüksek gerilim teline takıldı. Elektrik akımının Balkaya'ı direkten fırlatması üzerine Balkaya kafa üstü direğin dibindeki beton kanalına çakıldı.

Olay esnasında kardeşlerinin yanında olduklarını belirten Ahmet Baklkaya hastaneye ulaşıncaya kadar kardeşlerinin şuurunun yerinde olduğunu, kendileriyle konuştuğunu söyledi. Ahmet Balkaya kardeşi Musab Balkaya'nın hastanede belli bir müddet kaldıktan sonra doktorların Musab'ın beyin kanaması geçirdiğini bundan dolayı vefat ettiğini belirterek, kardeşlerinin tam olarak neden vefat ettiğinin hastane otopsi raporundan sonra belli olacağını ifade etti.

Ahmet Balkaya'nın cenazesi Antalya'dan Muş'a getirilerek, Muş Arpayazı köyünde toprağa verildi.

Baba Cemal Balkaya, vefat eden oğlu Musab'ın çevresinde İslami kimliği ve güzel ahlakı ile tanındığını belirterek, oğlunun bir haya abidesi olduğunu ifade etti. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir