• DOLAR 32.515
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2435.047
  • ...
HÜDAPAR Batı İlleri İl Başkanları Toplantısı Yapıldı-FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ANKARA - Toplantıya Genel Sekreter Mehmet Yavuz, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bahattin Temel`in yanı sıra Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fadıl Şani de katıldı.
 
Kur`an-ı Kerim`in okunmasının ardından Genel Sekreter ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz açılış konuşması yaptı. Yavuz, referanslarını İslam`dan alan bir parti olarak yegane amaçlarının İslami değerleri hayata hakim kılmak olduğunu söyledi. Bu doğrultuda siyaset yaptıklarını bunun da alışılagelmiş politik anlayışlar tarafından garip karşılandığını belirtti. Kendilerine siz bu yolla başarılı olamazsınız denildiğini kaydeden Yavuz, kendilerinin de onlara başarı nedir, diye sorduklarını dile getirdi.
 
"Bizler başarı ya da başarısızlığı İslam`a göre değerlendiriyoruz. Soruyoruz o zaman Hz. Nuh başarısız mı oldu? Elbette hayır. Bundan hareketle Türkiye siyasetine yeni bir anlayış, bir bakış açısı getireceğiz. Erdemli ve faziletli insanlarla, ahlaksızlık yapmadan da, yalan söylemeden de siyaset yapabileceğini kanıtlayacağız inşallah.
 
Bu doğrultuda doğru ve dürüst insanlarla seçim kaybetmeyi, yanlış ve dürüst olmayan adaylarla seçim kazanmaya tercih ederiz" diyen Yavuz, bu kutlu hedefleri doğrultusunda ağır ama emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.
 
Ardından söz alan Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı M. Bahattin Temel de, çalışmalarının hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah`tan niyaz ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
Bugüne kadar yaptığımız değerlendirmelere ve verdiğimiz beyanatlara bakarsınız genel başkanımızın da belirttiği gibi davamızın bir parti davası değil, bilakis bir dava partisi olduğu anlarsınız. İlk günden beridir yüksek sesle bunu beyan ettik. Türkiye`de özelde Müslüman`ım diyenlerin, genelde de Türkiye`de yaşayan tüm vatandaşların partisi olacağız. Biz zımmilerin haklarını onları idare edenlerden daha fazla koruyacağımıza inanıyoruz. Hiç kimsenin bir başkasına haksızlık, eziyet ve meşakkat vermemesi şartıyla herkesi barındırabileceğimizi ve adaletle idare edebileceğimizi gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Kesinlikle partizanlık peşinde değiliz. Siyasetimizi hiçbir partinin yönetici ve idarecisinin aleyhinde dedikodu yaparak, onlara iftira atarak veya hakarette bulunarak kirletmeyiz. Bunu yapan idareci, yönetici ve üyelerimizi disipline sevk edeceğimizi tüzüğümüzde de belirtmişizdir.
 
Toplantı Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fadıl Şani`nin mali işler ve mali raporlar konusunda yaptığı sunumun ardından sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir