• DOLAR 32.377
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.71
  • ...
`HÜDA-PAR saldırılarında failler neden bulunmuyor?`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Şırnak`ın Silopi ilçesinde, Hür Dava Partisi ilçe teşkilatı kurucu üyelerinden Salih Gök`ün evine, 22 Aralık günü saat 21.00 sıralarında bir adet el bombası atıldı.
 
Şırnak Hüda Par İl Başkanı Abdullah Kılınç, olayı yerinde incelemek amacıyla, il teşkilatından oluşan heyetle birlikte Salih Gök`ün evine gitti.
 
Olay ile ilgili geniş bir bilgi alan Kılınç, "Bölgemiz hassas bir bölge. Bu tür saldırılar HÜDA-PAR`ın hızla yükselen çıtasını hazmedemeyen çevrelerin, bölgede kaos oluşturmak ve partimizin yükselişini engellemek için yapılıyor. Bu eylemi gerçekleştirenleri şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Bu ve benzeri saldırılar bölge halkımıza zarar vermekten başka bir şey getirmeyecektir. Bölgenin refah ve huzurunu bozmak isteyen kirli eller, bu olaylar ile çirkin yüzlerini bir daha göstermiştir. Bu halk zamanı gelince en iyi şekilde cevabını vermesini de bilir." dedi.
 
"Failler Neden Bulunmuyor?"

Bu olayın da önceki olaylar gibi faili meçhul olarak kalmaması, gerekli tahkikatların yapılmasını talep eden Kılınç, " Hüda Par saldırılarında failler Neden Bulunmuyor? Devlet ve mülki amirlere karşı yapılan her türlü saldırılarda failler bir anda yakalanırken, Partimize yönelik gerçekleşen bunca saldırıların faillerinin yakalanamaması bizce şüphe ile bakılması gereken bir konudur. İlgili birimlerin, bu olayı bir an önce aydınlatması, faillerin yakalanarak mahkemede hesap vermesi elzemdir." İfadelerini kullandı.
 
Partimizin Yükselişi Devam Edecek

Kılınç konuşmasının sonında, "Bu olaylar, halkın bize olan teveccühünü kırmayacağı gibi Partimizin hızlı yükselişini de engelleyemeyecektir. Olayı tekrar şiddetle lanetliyor, özellikle de bu gençleri kullananları da nefretle kınıyorum." dedi. (Mustafa Erkan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir