• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

DİYARBAKIR - Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) 'çözüm sürecine' destek için 69 şube başkanıyla Diyarbakır'a çıkarma yaptı. Türkiye geneli il başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantının Ana gündem maddesi "Barış sürecinin devam edilebilmesi için neler yapılmalı" oldu.

Toplantıya ilişkin açıklama yapan MÜSİAD Batman Şube başkanı Suad Özdemir, başlatılan çözüm süreciyle huzura kavuşan bölgeye destek olmak ve barış sürecinin devam edebilmesi için Türkiye geneli 69 şube başkanları toplantıya katılım sağladıklarını söyledi.

Özdemir, "Bölgede yapılan başkanlar toplantısının ilkini önceki günlerde Batman'da gerçekleştirmiştik. Toplantının Diyarbakır'da yapılması bizim için anlamlı olmuştur. Başkanlar Toplantısının ana amacı, Barış sürecinin devam edilebilmesi için başta hükümet olmak üzere, kimin ne yapması gerektiği konusunda tartışmalar yapıldı. Genel başkanımız Nail Olpak 'ın katılıyla gündeme ilişkin Basın toplantısı Diyarbakır'da yapılması düşünülmüştü ama olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul'da gerçekleştirildi." dedi.(İLKHA)